စၾကာဝဠာအနႏၵ၌ရွိၾကကုန္ေသာ လူ၊နတ္၊ျဗမၼာ၊သတၱဝါအားလံုးတိုသည္ ကိုယ္စိတ္နွစ္ျဖွာခ်မ္းသာၾကပါေစ၊ေကာင္းက်ဳိးလိုရာစႏၵ ျပည္ဝၾကပါေစ...







နန္းၾကီးသုတ္နည္း

အေ၀းေရာက္ေရႊၿမန္မာအတြက္နွင့္ မခ်က္တတ္ေသးေသာသူမ်ားအတြက္သာရည္ရြယ္ပါသည္။။။

နန္းၾကီးသုတ္နည္း

ေရွ ့အပတ္ တနဂၤေႏြေန ့လုပ္စားၿဖစ္တဲ့ နန္းၾကီးသုတ္ပါ..
လိုအပ္တဲ့ပစၥည္းေတြက   ၾကက္သြန္နီ၊ ၿဖဴ၊ အေရာင္တင္မွုန္ ့၊ အခ်ဳိ မွဳန္ ့၊ၾကက္ဥ၊ နံနံပင္
သံပရာသီး၊ ငရုပ္သီးမွဳန္ ့၊ ရွမ္းခ်ဥ္ ၊ပဲမွဳန္ ့၊ၾကက္သား.၊ငံၿပာရည္။။။
သုတ္ဖို ့လုပ္ထားတဲ့ပုံပါ :)
 ၾကက္သားခ်က္ထားတဲ့ပုံပါ ခ်က္နည္းက ၾကက္သားဟင္းခ်က္သလိုေလးကုိ ဆီပုိထည့္အေရာင္တင္
ငရုပ္သီးမွဳန္ ့ေလးပိုထည့္ပါ.။။ အသားကုိေတာ့ၿပထားသေလာက္ပဲ ေသးေသးလွီးခ်က္ပါ။။။။
 မွဳန္ ့ဖက္ၿပဳတ္ထားတာပါ။။ ပုံကေတာ့ေအာက္မွာၾကည့္ပါ.။။ မိနစ္ (၂၅) ေလာက္ၿပဳတ္ရတယ္.ဟူးးးး
 ရွမ္းခ်ဥ္ဆိုတာဒါကုိေၿပာတာပါ... လမင္းေတာ့ၾကိဳက္ပါဘူး။။။။
 မွဳန့္ ဖက္အထုပ္ပါ... တရုတ္ဆိုင္မွာ၀ယ္ရပါတယ္:)
 ငရုပ္သီးမွဳန့္ အၾကတ္မွဳန့္ပါ။။
 ပါ၀င္တဲ့ပစၥည္းေတြပါ ငံၿပာၿပည္နဲ ့ပဲမွႈန္ ့က်န္ခဲ့ပါတယ္..:P
 သုတ္ၿပီပါၿပီး စားဖိ ု့ပဲက်န္ပါေတာ့တယ္... ပိန္အုံးမယ္ တေန့တေန ့စိတ္ရွိတိုင္ခ်က္စားေနတာပါ။။။
ေမ့ေနလို ့ဟင္းခ်ဳိကုိေတာ့ ၾကက္သားက ထြက္တဲ့အရိုးနဲ ့ခ်က္ပါ... ဟင္းခ်ဳိထဲ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၊ငရုပ္ေကာင္း
ငံၿပာရည္ ထည့္ၿပီ. ၾကက္သြန္ၿမိတ္အုပ္လိုက္ပါ...  အရသာရွိတဲ့နန္းၾကီးသုတ္ရပါၿပီ။
စားပါေတာ့မယ္..:)ကုန္က်ေငြမထည့္ေတာ့ဘူးေနာ္...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...