ငါးေသးေသးေလးမ်ားကို ဆားႏွင့္ပြတ္ျပီး ေခါင္းျဖဳတ္ အူထုတ္ကာ ေရစင္ေအာင္ ေဆး၍ ဆား၊နႏြင္း၊ငံျပာရည္ တိုု႕ ျဖင့္ေရာနွယ္ျပီးနာရီဝက္ခန္
ေရစိမ္ထားေသာငရုတ္သီးေျခာက္
ငါးမ်ားဆီျပန္လာျပီး ေျခာက္ေျခာက္ေလးျဖစ္လာပါက အေပါ့ အငံျမည္း၍ မဆလာ၊ရွမ္းနံနံ (သို႕) နံနံပင္ တို႕ကိုအုပ္ကာ အရသာရွိျပီး ထမင္းမိန္ေစေသာ ငါးေလးအိုးကပ္ဟင္း သုံးေဆာင္လို႕ ရပါျပီရွင္။ခ်ိဳးကပ္ေအာင္ခ်
(ၾကက္သားမႈန္႕၊အရသာမႈန္႕၊ဟင
မူရင္း = ေဒၚပုလက္ရာ
No comments:
Post a Comment