ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
****************
ခရမ္းခ်ဥ္သီးမွည့္မွည့္....
ၾကက္သြန္နီ................
ၾကက္သြန္ၿဖဴ...............
ငရုတ္သီးေၿခာက္ေတာင့္......
ငရုတ္သီးစိမ္း.............
မွ်င္ငါးပိ( ငါးပိစိမ္းစား)............
နံနံပင္...................
ဆီ........................
ပထမဆုံးမွ်င္ငါးပိေတြကိုခြက
ငရဳတ္သီးေၿခာက္ကိုလည္းေရေႏြ
ၾကက္သြန္ၿဖဴတို.နဲ.ညွက္ေနေအ
ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို..ႏုပ္ႏုပ္စ
ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာပထမဆုံးဆီ
တင္မွဳန္.၊ ေထာင္းထားေသာၾကက္သြန္ႏွင့္င
ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းထားေသာခရမ္းခ်ဥ
အရသာၿဖည့္စြက္ၿပီး...ေရလက္ဖ
ၿပီး..မီးေအးေအးမွာအဖုံးပိတ
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ားႏွဴးအိေပ်ာ္
ကို..ဇကာႏွင့္စစ္ထည့္ပါ..။
ခပ္ၾကမ္းၾကမ္းလွီးၿဖတ္ထားေသ
လည္းေပါင္းထည့္ေပးပါ။
ေရအနည္းငယ္လိုက္ၿပီး..ဆီၿပန
ေလးခတ္ကာသုံးေဆာင္ပါ..။
စာၾကြင္း..ၿပဳတ္ခရမ္းသီးကို
ေခတၱအဖုံးပိတ္ထားပါ။ၿပန္လည္
ပါ။ အၿခား( ရုံးပတီသီး ၊ပဲသီးတို.)ကိုလည္းထိုနည္းအ
မူရင္း = ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
https://www.facebook.com/thaicosmeticslovers/photos/a.323074691226201.1073741829.3
No comments:
Post a Comment