စၾကာဝဠာအနႏၵ၌ရွိၾကကုန္ေသာ လူ၊နတ္၊ျဗမၼာ၊သတၱဝါအားလံုးတိုသည္ ကိုယ္စိတ္နွစ္ျဖွာခ်မ္းသာၾကပါေစ၊ေကာင္းက်ဳိးလိုရာစႏၵ ျပည္ဝၾကပါေစ...







ငါးသာေလာက္ေပါင္းခ်က္နည္း


ဒီတခါေတာ့ငါးသာေလာက္ေပါင္းၾကတာေပါ့ လမင္းကငါးသာေလာက္ဆို အခ်ဥ္ေလးနဲ ့ခ်က္တာပဲ
ၾကိဳက္တာပါ။။ တခ်ဳိ့ကေတာ့အရုိးေၾကာက္ၾကေတာ့ ေပါင္းစားတတ္ၾကပါတယ္။။
စကားရွည္ေနတာ ပါ၀င္တဲ့ပစၥည္းေတြပဲ ေၿပာေတာ့မယ္။။

စပါးလင္၊ ၾကက္သြန္နီ၊ဆား၊အခ်ဳိမုန့္၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ရွလကာရည္၊နႏြင္
ငါးကုိ ဆား အခ်ဳိမုန့္ ရွလကာရည္ နႏြင္ တို့နဲ့ မိနစ္(၃၀) ေလာက္နယ္ထားပါ။



ၿပီရင္ၿပထားတဲ့ေပါင္းအိုးကုိ ေအာက္ခံအေနနဲ့ စပါးလင္ခံထည့္ပါ အနံသေဘာနဲ့ အုိးမကပ္ေအာင္ေပါ့ :D

ၿပီရင္ ပုံအတိုင္း အိုးထဲကုိနယ္ထားတဲ့ငါးထည့္ၿပီ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၾကက္သြန္နီ ပဲငံၿပာရည္အေရာင္အေနနဲ့
ထည့္ပါ ငရုပ္သီးသုံးခ်င္လည္း ပဲငံၿပာရည္အစား ငရုပ္သီးထည့္ပါ။။
ေရကုိ ငါးၿမဳပ္ေအာင္ထည့္ၿပီ (၄၅) မိနစ္ ေပါင္းပါ။ၿပည့္လိုေရရွိေသးတယ္ဆို ဆီၿပန္ေအာင္ထားလိုက္ပါ။
 အခုလိုစားခ်င္စဖြယ္ရသြားပါၿပီ
အဆင္ေၿပပါေစေနာ္ ၄၅ မိနစ္ၿပည့္ရင္ေရက်န္နိုင္ပါတယ္။။ ဆီၿပန္ေအာင္ထားရမယ္ေနာ္။။

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...