ေၾကာင္လွ်ာသီးကို ေပၚေသာရာသီတြင္ႏွစ္လခန္႔ေန႔စဥ္ျပဳပ္၍အတို႔အျမႇဳပ္လု
၄င္း။မီးဖုတ္ၿပီးၾကက္ဥႏွင့္
လာေစနိုင္သည္။
ေၾကာင္လွ်ာပြင့္ေျခာက္မ်ားက
သိမ္းဆည္းထားနိုင္သည္ ။ အပြင့္ကိုေရေႏြးေဖ်ာ၍သုပ္စားလွ်င္ေလဆက္ေစသည္ဟုေရွးလူ
ျခင္း။အသက္ႀကီး၍နားေလးျခင္း
---
ေဆးက်မ္းမ်ားမွ
၁။ ေၾကာင္လွ်ာသီးကိုၾကက္သားႏွင
၂။ ငါးရံ ့ျဖင့္ခ်က္စားပါက ကာလဝမ္းေရာဂါေပ်ာက္ဧ။္အားကိုျဖစ္ေစၿပီးအစာမေၾကဝမ္
၃။ ပုဇြန္ျဖင့္ခ်က္စားပါကႏွလံု
၄။ ငါးသေလာက္ျဖင့္ခ်က္စားပါကအေ
၅။ ငါးေႁမြတိုးႏွင့္ခ်က္စားကဒူ
-------------
မွီျငမ္း။ ။ ေဒၚေမေမပြင့္(တိုင္းရင္းေမ)
လုပ္ငန္း)လယ္.စိုက္.ရွင္း ၁၅.၅.၁၉၈၀ထုတ္။
ၾကည္လြင္ျမင့္(မုျဒာ) 28.5.2015
----------------------
က်န္းမာေရးႏွင့္ အလွအပေရးရာမွတဆင့္ျပန္လည္မွ်ေ၀ျခင္း ျဖစ္ပါသည္။
https://www.facebook.com/myawadyhealth/photos/a.430012523729271.102863.
No comments:
Post a Comment