Tuesday, April 30, 2013
အသင့္စားေခါက္ဆြဲေျခာက္ထုတ္
"လူတစ္ေယာက္အတြက္ ေန႕စဥ္ပုံမွန္စားသုံးတဲ့ အစားစာထဲမွာ ပရုိတိန္း(၂၃)၊အဆီ(၂၈) ၊ ကာဗိုဟိုက္ ၿဒိတ္(၅၅)ရာခိုင္ႏႈန္းပါ၀င္
လူတစ္ေယာက္အတြက္ ဆုိဒီယမ္ဓါတ္ တစ္ေန႕တာ လိုအပ္ခ်က္မွာ ၁၅၀၀ မီလီဂရမ္သာရွိေၾကာင္းႏွင့္ ေခါက္ဆြဲေျခာက္ တစ္ထုတ္တြင္ ဆိုဒီယမ္ဓါတ္ ၂၇၀၀ အထိ ပါ၀င္ေနေသာေၾကာင့္ ေရရွည္စားသုံးပါက အ၀လြန္ ေရာဂါ စြဲကပ္ႏိုင္သည့္အျပင္ ေသြးတိုးေရာဂါ၊ ႏွလုံးေရာဂါႏွင့္ ေက်ာက္ကပ္ေ၀ဒနာရွင္မ်ား စားသုံးရန္ မသင့္ေလ်ာ္ဟု ၎က ဆက္ေျပာသည္။
"အသင့္စား အစားအစာေတြက ၾကာရွည္ခံေအာင္ ဓာတုပစၥည္းေတြနဲ႔ လုပ္ထားတဲ့အတြက္ က်န္းမာေရး အတြက္ မေကာင္းဘူးဆိုတာေတာ့ သိတယ္ ဒါေပမယ့္ ေခါက္ဆြဲျပဳတ္စားရတာက အခ်ိန္ကုန္လည္း သက္သာတယ္ ေငြကုန္လည္းသက္သာတယ္ ညဘက္ အိမ္ျပန္ေရာက္ရင္ လြယ္လြယ္ကူကူ ေခါက္ဆြဲပဲ ျပဳတ္စားလိုက္တာ မ်ားတယ္ ေခါက္ဆြဲဲျပဳတ္စားတာမ်ားရင္
အသင့္စား ေခါက္ဆြဲေျခာက္မ်ားကို ဂ်ပန္ႏိုင္ငံတြင္ အဓိကေခါက္ဆြဲေျခာက္ ထုတ္လုပ္သည့္ Nissin Foods ကုမၸဏီတည္ေထာင္သူ မိုမိုဖူကူအန္တိုက ၁၉၅၈ ခုႏွစ္တြင္ တီထြင္ခဲ့ျခင္းျဖစ္သည္။
၂၀၁၂ ခုႏွစ္တြင္ ကမာၻတစ္၀န္းေခါက္ဆြဲေျခာက္ထ
မင္းဟိန္းထက္(ျမစ္မခ)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=411216542309516&set=a.351047714993066.7
No comments:
Post a Comment