မၾကာခင္ကသုေတသနaဆးသိပၸံပညာရ
ေလျဖန္းေရာဂါ ျဖစ္ပြားမႈကို ေလွ်ာ့ခ်ႏိုင္မည္-ဟု ေျပာၾကားလိုက္သည္။
ဆန္လံုးညိဳသည္ ဆန္ျဖဴထက္ အမွ်င္ဓာတ္ ပိုမိုမ်ားျပီး ေသြးအဆီ တိုးျခင္းကို တိုက္ထုတ္ႏိုင္သည္။ ဆန္လံုးညိဳတြင္ ႏွလံုးကို ကာကြယ္ရန္အတြက္ ပရိုတင္းဓာတ္တမ်ိဳး ပါရွိသည္။
ယင္းဓာတ္သည္ ဆန္ကို ျဖဴေအာင္ ဖြပ္လိုက္ေသာအခါ ပါသြားႏိုင္သည့္အတြက္ ဆန္လံုးညိဳကို စားသံုးၾကရန္ ေဆးသိပၸံပညာရွင္ မ်ားက တိုက္တြန္းခဲ့ၾကသည္။
အေမရိကန္ျပည္ဖယ္လာဒယ္(လ္)ဖီ
ေသြးတိုးနဲ႔ ေသြးေၾကာထူပိတ္လာျခင္း (ေသြးေၾကာေတြ မာေတာင့္လာျခင္း)ကို ကာကြယ္ႏိုင္ပါတယ္။ ဆန္မွာSublagerလို႔ေခၚတဲ့ပရ
အကိုး။ ။ True News ဂ်ာနယ္ (၁၈-၅-၂၀၁၀)
မင္းေစာထက္
ဆန္လံုးညိဳ စားပါ
ဆန္လံုးညိဳဆိုတာ စပါးရဲ႕ အေပၚဆံုး လႊာျဖစ္တဲ့ စပါးခြံအၾကမ္းကို ဖယ္ရွားထား တာကလြဲၿပီး ျဖဴေဖြးေအာင္ ဖြပ္မထား တဲ့ ဆန္ ျဖစ္ၿပီး ဆန္ရဲ႕သဘာဝအာဟာရတန္ဖိုးပ်က္
ဆန္လံုးညိဳကို ျဖဴေဖြး ေအာင္ ဖြပ္လိုက္တဲ့အခါ ဗီတာ မင္ B3 ၆၇ ရာခိုင္ႏႈန္း၊ ဗီတာမင္ B1 ၈၀ ရာခိုင္ႏႈန္း၊ ဗီတာမင္ B6 ၉၀ ရာခိုင္ႏႈန္း၊ မဂၢနီးစ္တစ္ဝက္၊ ေဖာ့စ္ဖရပ္စ္ တစ္ဝက္၊ သံဓာတ္ ၆၀ ရာခိုင္ႏႈန္း၊ အမွ်င္ဓာတ္ အားလံုးနဲ႔ မရွိမျဖစ္ အဆီဓာတ္အားလံုး ေလ်ာ့ပါးပ်က္စီးသြားပါတယ္။
ဆန္လံုးညိဳကိုစားသံုးျခင္းျ
Health Digest
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=432355140195656&set=a.351047714993066.7
No comments:
Post a Comment