ဟင္းခ်က္တဲ့အခါ မပါမျဖစ္ထည့္ျပီး ခ်က္သင့္တဲ့ ၾကက္သြန္ျဖဴ
ၾကက္သြန္ျဖဴဟာ ဆိုလွ်င္ ဟင္းခတ္ အေမႊးအၾကိဳင္ မ်ားထဲမွ တစ္အခု အပါအဝင္ ျဖစ္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္ျဖဴကို စားသံုးျခင္းအားျဖင့္ ဘယ္လို ေရာဂါေတြကို ေပ်ာက္ကင္းနိုင္တယ္ ဆိုတာကို ေရးသားလိုက္ ရပါတယ္။
၁။ ေသြးတိုးေရာဂါ ေပ်ာက္ကင္းေစနိုင္ ပါတယ္။
၂။ တုပ္ေကြးေရာဂါျဖစ္ပါက ဟင္းခ်ိဳထဲတြင္ ၾကက္သြန္ျဖဴမ်ားမ်ား ထည့္ျပီး ေသာက္ပါ။
၃။ ကူးစက္ေရာဂါမ်ား အတြက္လည္း ေကာင္းမြန္ပါတယ္။
၄။ ကိုလက္စေရာကို ေလ်ာ့က်ေစပါတယ္။
၅။ အနာျဖစ္ပါက ၾကက္သြန္ျဖဴစားေပးပါ။
၆။ လိိင္အဂၤါေရာဂါ အတြက္လည္း အထူးပင္ ေကာင္းမြန္ပါတယ္။
၇။ ကင္ဆာေရာဂါ အတြက္လည္း ေကာင္းမြန္ပါတယ္။
၈။ ေသြးလည္ပတ္မႈ အတြက္လည္း ေကာင္းမြန္ပါတယ္။
၉။ မ်က္စိ တိမ္တြယ္ျခင္း အတြက္လည္း ေကာင္းမြန္ပါတယ္။
၁၀။ ၾကြက္ႏို႔မ်ားကိုလည္း ေသေစနိုင္ပါတယ္။
၁၁။ နာတာရွည္ လည္ေခ်ာင္းနာျခင္း အတြက္လည္း ေကာင္းပါတယ္။
၁၂။ အိပ္မေပ်ာ္သည့္ ေရာဂါအတြက္လည္း အထူးပင္ ေကာင္းမြန္ပါတယ္။
၁၃။ ခႏၶာကိုယ္ အတြက္ ခြန္အားကိုလည္း ျဖစ္ေစတာေၾကာင့္ အားကစားသမားမ်ား အထူးပင္ စားသံုးသင့္ပါတယ္။
Ref - healthnews
ေက်ာ္လင္းနိုင္ (ရိုးရာေလး)
https://www.facebook.com/yoyarlaydotcom/photos/br.AbqNvvveU1ZZKb0gV9B71AbtgHztz
စာအမ်ဳိးအစား
က်န္းမာေရး
No comments:
Post a Comment