စၾကာဝဠာအနႏၵ၌ရွိၾကကုန္ေသာ လူ၊နတ္၊ျဗမၼာ၊သတၱဝါအားလံုးတိုသည္ ကိုယ္စိတ္နွစ္ျဖွာခ်မ္းသာၾကပါေစ၊ေကာင္းက်ဳိးလိုရာစႏၵ ျပည္ဝၾကပါေစ...







အဆီနည္းေသာႏို႔က ေသြးတိုးႏွင့္ ႏွလံုးေသြးေၾကာေရာဂါေတြကိုသက္သာ ေစႏိုင္တာ သိပါသလား


 

ႏို႔မွာ ေကာင္းက်ဳိးေတြအမ်ား ႀကီးရွိတယ္ဆိုတာ လူတိုင္းသိၿပီးျဖစ္ ပါတယ္။ ဒါေပမယ့္ ႏို႔ကေသြးတိုးႏွင့္ ႏွလံုးေသြးေၾကာေရာဂါေတြကို ကာ ကြယ္ေပးႏိုင္ တယ္ဆိုတာသင္သိပါသလား။
ျပင္သစ္ႏိုင္ငံ ေမာင့္ပယ္လီယာမွာ က်င္းပခဲ့တဲ့ Euro Fed Lipid Congress တြင္ လူေပါင္း ၅၇, ၂၅၆ ဦး၊ ေသြးတိုးေ၀ဒနာရွင္ ၁၅၃၆၇ ဦးအား ေလ့လာခဲ့သည္။ ရလဒ္မ်ားအရ အဆီနည္းသည့္ ႏို႔ ႏွင့္ ႏို႔ထြက္ပစၥည္းမ်ားေန႔စဥ္စားျခင္းက ေသြးတိုးႏွင့္ ႏွလံုးေသြးေၾကာေရာဂါေတြကို သက္သာေစတယ္ဆိုတာေတြ႔ခဲ့ရတဲ့
အေၾကာင္းေဖာ္ျပခဲ့ပါတယ္။

 

ႏို႔တြင္ ပ႐ိုတင္းဓာတ္မ်ားစြာ ပါ၀င္ၿပီး ၎င္းကႂကက္သားႏွင့္ အ႐ိုး မ်ားဖြံ႕ၿဖိဳးရန္ အားေပးေလသည္။
ႏို႔က ကယ္ဆီယမ္၊ ေဖာ့စဖရပ္ ႏွင့္ ပိုတက္ဆီယမ္၊ ဗီတာမင္ဒီတို႔ ပိုမိုပါ၀င္သည့္
အတြက္ အ႐ိုးမ်ားကိုသန္္မာေစၿပီး ကယ္ဆီယမ္ႏွင့္ပိုတက္ဆီယမ္ကေသြးတိုးကို
က်ေစၿပီး၊ ႏွလံုး ေရာဂါကို ကာကြယ္ေပးေစႏိုင္ပါတယ္။

 

ႏို႔တြင္ အဆီအမ်ဳိးမ်ဳိးပါ၀င္ၿပီး၊ အဆီပမာဏမ်ားေသာ ႏို႔မ်ားကိုမူလူမ်ားေသာက္
သံုးရန္အတြက္ ၫြန္း ေလ့မရွိေသာ္လည္း၊ အဆီပမာဏ နည္းရန္ ျပဳျပင္
ထားေသာ ႏို႔မ်ားကို မႈ ေသာက္သံုးရန္ သင့္ေတာ္ေပသည္။

 

ႏို႔က ခႏၶာကုိယ္အတြက္ လိုအပ္ေသာ အရည္ဓာတ္ကို ျဖည့္ ဆည္းေပးႏိုင္သည္။

အျခားေသာ ႏို႔ထြက္ပစၥည္း အမ်ိဳးမ်ဳိးျဖစ္သည့္ ေထာပတ္ႏွင့္ ဒိိန္ ခ်ဥ္တို႔က အစာေၾကလြယ္ၿပီး အူအတြင္းရွိ ပိုမႊားမ်ားကို ခ်ိန္ညိႇေပးေလသည္။

အခ်ဳိ႕ေသာသူမ်ား ဥပမာ Lactose into Lerant (ႏို႔တြင္ပါသည့္ Lactose ကို မခံႏိုင္သည့္သူ) ရွိသူ မ်ားတြင္ ႏို႔ကိုေသာက္သံုးရန္ မသင့္ ေတာ္္ေပ။
http://www.lyhealthcare.com/အဆီနည္းေသာႏို႔က-ေသြးတို/
အ၀င္း
Ref;Medindia, Health Updates Journal


https://www.facebook.com/lyhealthcare/photos/a.345112345631447.1073741828.34473255

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...