ေန႔တိုင္းလိုလို အစား အေသာက္မ်ဳိးစံုစားေနတာနဲ႔ အမွ် အဆိပ္အေတာက္ေတြ၊ ဓာတုပစၥည္းေတြဟာ ေသြးထဲမွာ ေပ်ာ္ဝင္ျခင္းျဖင့္ အဆံုးသတ္ေလ့ ရွိပါတယ္။ လူ႔ခႏၶာကိုယ္ထဲမွာ အဆိပ္အေတာက္ေတြကို သဘာဝအတိုင္း ဖယ္ရွားသန္႔စင္ေပးတဲ့ စနစ္ပါရွိၿပီး ေက်ာက္ကပ္၊ အသည္း၊ အူ၊ အဆုတ္နဲ႔ အေရ ျပားတို႔ဟာ အဆိပ္အေတာက္ ေတြသန္႔စင္ေပးတဲ့ ကိုယ္တြင္း အဂၤါေတြပဲျဖစ္ပါတယ္။ ဒါေၾကာင့္ မို႔ ေသြးေတြသန္႔ၿပီး အဲဒီကိုယ္ တြင္းအဂၤါေတြရဲ႕က်န္းမာေရးကို ပါအေထာက္အကူေပးႏိုင္မယ့္ အစားအစာေတြအေၾကာင္း မွ်ေဝ ေပးလိုက္ပါတယ္။
ၾကက္သြန္ျဖဴကိုအစိမ္းလိုက္စ
သံပ႐ိုသီး၊ ေရွာက္သီးတို႔ ဟာလည္း အဆိပ္အေတာက္ဖယ္ ရွားေပးၿပီး မနက္ေစာေစာမွာေရ ခပ္ေႏြးေႏြးထဲကို သံပ႐ုိ၊ ေရွာက္ ရည္ညႇစ္ၿပီးေသာက္ေပးရင္ ကိုယ္ တြင္းအညစ္အေၾကးေတြကိုဖယ္ ရွားေပးၿပီးသားျဖစ္ေစပါတယ္။
ဘလူးဘယ္ရီသီးမွာဆိုရင္ လည္း အစြမ္းထက္ဂုဏ္သတၱိေတြ ပါတဲ့အတြက္ ေသြးထဲကအဆိပ္ အေတာက္ေတြဖယ္ရွားေပးၿပီး အနာေရာဂါေတြကိုလည္း ေပ်ာက္ ေစႏိုင္ပါတယ္။ ေထာပတ္သီးဟာ လည္း ခႏၶာကိုယ္တစ္ခုလံုးက်န္း မာေရးအတြက္ အေကာင္းဆံုးသီး ႏွံျဖစ္လို႔ မေမ့မေလ်ာ့စားေပးရမွာ ပါ။ ဒီအစားအစာေတြကို သတိျပဳ စားေပးသလိုပဲ ေရကိုလည္းလံု ေလာက္စြာေသာက္ဖို႔မေမ့သင့္ပ
7 day daily
https://www.facebook.com/royalheromedia/photos/a.452811328083074.110728.45279366
No comments:
Post a Comment