ၾကက္ရင္ပုံ................
ၾကက္သြန္နီ................
ဥနီေသးေသး.................
ခရမ္းခ်ဥ္သီး..............
ေဂၚဖီထုပ္.................
သံပုရာသီး.................
ပဲငံၿပာရည္အၾကည္........၁ ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)
ခ်ီတိုငရုတ္ဆီ.............
ၾကက္သြန္ၿဖဴ ဆီခ်က္......၁ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)
သၾကား+ၾကက္သားမွဳန္ ့..အနည္းငယ္စီ
ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္.......
နံနံပင္...................
ၾကက္ရင္ပုံသားကို ေရေဆးသန္ ့စင္ၿပီးဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္.အရသာနယ္ကာခ်င္
၁ တက္ဓါးၿပားရိုက္ထည့္ကာႏွဴ းေအာင္ၿပဳတ္ၿပီးဆယ္ယူစစ္ထား
ထို.ေနာက္အသားႏႊင္ထုတ္ထားၿပ
ၾကက္သြန္နီ ၊ဥနီ ၊ ေဂၚဖီထုပ္တို.ကိုပါးပါးမွ်င
ခရမ္းခ်ဥ္သီးကိုလည္းအေစ့ထုတ
သံပုရာသီးကိုအကြင္းလိုက္ပါး
ဇလုံတစ္ခုထဲမွာႏႊင္ထားေသာၾက
အေရာထည့္ကာ ပါ၀င္ေသာအရသာပစၥည္းအားလုံးေ
ပန္းကန္ၿပားေပၚသို.ေၿပာင္းထ
နံနံပင္ေလးအလွဆင္ၿပီး..လက္က
Photo Credit ..Nilar Win ( စားၾကမယ္ခ်က္ၾကမယ္)
မူရင္းပိုင္ရွင္ဧ။္ခြင့္ၿပဳ
Credit to ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
https://www.facebook.com/thaicosmeticslovers/photos/a.323074691226201.1073741829.3
No comments:
Post a Comment