Pages

ၾကက္သားသုပ္



ၾကက္ရင္ပုံ.................... ၁ ခု
ၾကက္သြန္နီ...................၁ လုံး
ဥနီေသးေသး.................၁ လုံး
ခရမ္းခ်ဥ္သီး...................၁ လုံး
ေဂၚဖီထုပ္......................အနည္းငယ္
သံပုရာသီး....................၁ လုံး
ပဲငံၿပာရည္အၾကည္........၁ ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)
ခ်ီတိုငရုတ္ဆီ................၁ ဇြန္း (ထမင္းစားဇြန္း)
ၾကက္သြန္ၿဖဴ ဆီခ်က္......၁ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)
သၾကား+ၾကက္သားမွဳန္ ့..အနည္းငယ္စီ
ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္.......အနည္းငယ္
နံနံပင္.........................အနည္းငယ္( အလွဆင္ရန္)

ၾကက္ရင္ပုံသားကို ေရေဆးသန္ ့စင္ၿပီးဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္.အရသာနယ္ကာခ်င္
၁ တက္ဓါးၿပားရိုက္ထည့္ကာႏွဴ းေအာင္ၿပဳတ္ၿပီးဆယ္ယူစစ္ထား ၊ အေအးခံပါ။

ထို.ေနာက္အသားႏႊင္ထုတ္ထားၿပီး..အရိုးေတြကိုၿပဳတ္ရည္ထဲၿပန္ထည့္ၿပဳတ္ထားပါ

ၾကက္သြန္နီ ၊ဥနီ ၊ ေဂၚဖီထုပ္တို.ကိုပါးပါးမွ်င္မွ်င္လွီးၿပီးေရေဆးစစ္ထားပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးကိုလည္းအေစ့ထုတ္ၿပီး ခပ္ပါးပါးလွီးပါ။

သံပုရာသီးကိုအကြင္းလိုက္ပါးပါးလွီးၿပီးၿပင္ဆင္မယ့္ပန္းကန္ၿပားေပၚၿဖန္.ခင္းထားပါ။

ဇလုံတစ္ခုထဲမွာႏႊင္ထားေသာၾကက္သား ၊ ပါးပါးလွီးေရေဆးထားေသာၾကက္သြန္
အေရာထည့္ကာ ပါ၀င္ေသာအရသာပစၥည္းအားလုံးေရာထည့္ကာခပ္ဖြဖြနယ္ကာ
ပန္းကန္ၿပားေပၚသို.ေၿပာင္းထည့္ပါ။

နံနံပင္ေလးအလွဆင္ၿပီး..လက္က်န္ၾကက္ၿပဳတ္ဟင္းရည္ၿဖင့္တြဲဖက္သုံးေဆာင္ပါ။

Photo Credit ..Nilar Win ( စားၾကမယ္ခ်က္ၾကမယ္)
မူရင္းပိုင္ရွင္ဧ။္ခြင့္ၿပဳခ်က္ၿဖင့္ေဖာ္ၿပသည္..။

Credit to ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

https://www.facebook.com/thaicosmeticslovers/photos/a.323074691226201.1073741829.3

No comments:

Post a Comment