Pages

သံုးစကၠန္႔အတြင္း ၾကက္ဥ၊ ဘဲဥအခြံႏႊာနည္း


 

ကြၽန္ေတာ္တို႔အားလံုး ဟင္းတစ္ခြက္ိကုိ ကိုယ္တိုင္ခ်က္ဖူးခ်င္မွ ခ်က္ဖူးၾကမွာပါ။ ဒါေပမယ့္ ၾကက္ဥ၊ ဘဲဥကိုေတာ့ လူတိုင္းနီးပါး ကိုယ္တိုင္ျပဳတ္ဖူးၾကမယ္ထင္ပါတယ္။ ၾကက္ဥ၊ ဘဲဥ ဆိုတာ ျပဳတ္ေနတုန္း ဘာမွ အလုပ္မရႈပ္ေပမယ့္ ျပဳတ္ၿပီးသြားရင္ေတာ့ အခႊံႏႊာဖို႔ အလုပ္ရႈပ္လာၿပီျဖစ္ပါတယ္။

လက္နဲ႔ ဥအခြံႏႊာတဲ့အခါ အခြံမွာ အသားစ ကပ္ပါသြားတာေတြလည္း ျဖစ္ဖူးၾကမွာပါ။ အခြံတဲ့ပံုစံမက်လို႔ ပံုပ်က္ ပန္းပ်က္ ၾကက္ဥ၊ ဘဲဥျပဳတ္ကို ရလုိက္တဲ့အခါေတြရွိမွာပါ။ အခုေဖာ္ျပေပးမယ့္နည္းက Youtube အသံုးျပဳသူ တစ္ဦးတင္ေပးထားတဲ့ ၾကက္ဥအခြံခြာနည္းျဖစ္ပါတယ္။ ဘာပစၥည္းကိရိယာမွ မလိုပဲ သံုးစကၠန္႔ေလာက္အတြင္းမွာတင္ ဥ အခြံႏႊာၿပီးသား ပံုစံကို သင္ရပါလိမ့္မယ္။ က်က္ေနေအာင္ ျပဳတ္ထားတဲ့ ၾကက္ဥ ဒါမွမဟုတ္ ဘဲဥကို ဖန္ခြက္ငယ္ထဲ ထည့္ၿပီး ေရေလးပံု တစ္ပံုေလာက္ ထည့္ရမွာျဖစ္ပါတယ္။

https://www.youtube.com/watch?v=FkWISKfgqZ0&feature=player_detailpage

ၾကက္ဥေအာက္ေျခ ျမဳပ္တယ္ဆိုရံုေလာက္ ေရထည့္ၿပီးရင္ ဖန္ခြက္အဝကို လက္နဲ႔ ပိတ္ၿပီး ခပ္ျပင္းျပင္းေလး လႈပ္ေပးရမွာျဖစ္ပါတယ္။ Milk Shake ေဖ်ာ္ရည္ ေဖ်ာ္သလိုမ်ိဳး သံုးစကၠန္႔ေလာက္ ေဘးတုိက္ လႈပ္ရမ္းလုိက္ရမွာပါ။ လႈပ္ခပ္ၿပီးတဲ့အခါ ၾကည့္လိုက္ရင္ ၾကက္ဥ၊ ဘဲဥ အခြံက ကြၽတ္သြားမွာေတာ့ မဟုတ္ေသးပါဘူး။ ဒါေပမယ့္ အခြံကို ဆြဲယူၾကည့္လုိက္တဲ့အခါ အလြယ္တကူ ပါလာပါလိမ့္မယ္။ ၾကက္ဥ၊ ဘဲဥေတြကို လက္နဲ႔အၿမဲတမ္းခြာလာတဲ့ နည္းလမ္းေဟာင္းကို စြန္႔ခြာဖို႔ ဒီနည္းလမ္းက အသင့္ေတာ္ဆံုးျဖစ္ပါတယ္။

PlanetMyanmar

https://www.facebook.com/searchmyanmar/photos/a.356889637687313.84429.12

No comments:

Post a Comment