ပုစြန္အေသး.........၁၅ေကာင္
ၾကက္သြန္ျဖဴ.........၁၀တက္
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. .....၃ေတာင့္
သံပုရာရည္..........၃ဇြန္း
ငါးငံျပာရည္..........၂ဇြန္
သၾကား................၁ဇြန္
ဟင္းခတ္မႈန္႔.. ......အနည္းငယ္
နံနံပင္.. ...............၃ပင္ခန္႔
ပုစြန္ကိုေရေဆးသန္႔စင္ၿပီး.
ၾကက္သြန္ျဖဴ ႏွင့္င႐ုတ္သီးစိမ္းကိုႏုပ္ႏ
အိုးတစ္လုံးမွာ ေရ လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္ဝက္ခန္႔ႏွင့္ ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းထားေသာအေရာ၊သံပ
ရည္ႏွင့္အရသာမ်ားေပါင္းၿပီး
အရည္ဆူပြက္လာၿပီဆိုသန္႔စင္ထ
ပုစြန္ေလးေတြကိုသီးသန္႔ဆယ္ထ
လက္က်န္အရသာအရည္ေတြကိုပုစြန
နံနံပင္ ေလးအလွဆင္ၿပီးသုံးေဆာင္ႏိူင
Credit to ပာင္းခ်က္နည္းမ်ားhttps://www.facebook.com/183769381716549/photos/a.365971570162995.8750
No comments:
Post a Comment