Pages

ပုစြန္ၾကက္သြန္ျဖဴ သံပုရာေပါင္း


ပုစြန္အေသး.........၁၅ေကာင္ခန္႔
ၾကက္သြန္ျဖဴ.........၁၀တက္
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. .....၃ေတာင့္
သံပုရာရည္..........၃ဇြန္း
ငါးငံျပာရည္..........၂ဇြန္
သၾကား................၁ဇြန္
ဟင္းခတ္မႈန္႔.. ......အနည္းငယ္
နံနံပင္.. ...............၃ပင္ခန္႔

ပုစြန္ကိုေရေဆးသန္႔စင္ၿပီး..ေက်ာခြဲကာအညႇစ္အေၾကးထုတ္ပါ။အၿမီးေလးေတာ့ခ်န္ထားပါ။

ၾကက္သြန္ျဖဴ ႏွင့္င႐ုတ္သီးစိမ္းကိုႏုပ္ႏုပ္စဥ္းပါ။

အိုးတစ္လုံးမွာ ေရ လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္ဝက္ခန္႔ႏွင့္ ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းထားေသာအေရာ၊သံပုရာရည္၊ငံျပာ
ရည္ႏွင့္အရသာမ်ားေပါင္းၿပီးတစ္ပြက္ဆူေအာင္တည္ပါ။

အရည္ဆူပြက္လာၿပီဆိုသန္႔စင္ထားတဲ့ပုစြန္ေတြထည့္ေပါင္းၿပီးျပန္လည္ဆူပြက္လာသည္အထိအပူေပးပါ။

ပုစြန္ေလးေတြကိုသီးသန္႔ဆယ္ထုတ္ၿပီးတည္ခင္းမယ့္ပန္းကန္မွာျဖန္႔ခင္းပါ။

လက္က်န္အရသာအရည္ေတြကိုပုစြန္ေလးေတြေပၚသပ္ရပ္စြာေလာင္းထည့္ေပးပါ။

နံနံပင္ ေလးအလွဆင္ၿပီးသုံးေဆာင္ႏိူင္ပါတယ္။

Credit to ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
https://www.facebook.com/183769381716549/photos/a.365971570162995.8750

No comments:

Post a Comment